Tryllekunstner Robert Mark optræder også som Julemand

Efter 21 år som tryllekunstner og julemand har man prøvet lidt af hvert MEN selv Julemanden bliver imponeret når en del af hans optræden er at blive sejlet i slæbebåd.

Det har været en god sæson som Julemand med mange bookinger på faste steder nogle steder har jeg optrådt i over 10 år. Det eneste der skiftes lidt ud i er trylleshowet ellers er det det samme som året før og det er meget populært både blandt børn og voksne.

Det er altid hyggeligt at se børns forventningsfulde øjne og glæde over at se Julemanden er altid lige stor.

Nogle af de helt små er lidt forsigtige når de skal have taget billeder med Julemanden efter forestillingen, der både indeholder sang leje og julesange vi alle kender som på loftet sidder nissen og julemanden er altid med på et hop og true med sin store ske.

Særligt når der skal deles gave eller godte poser eg Julemanden i høj kurs så meget at nogle børn stå og hoppe på stedet i spænding det er rigtigt sjovt at se hvor meget de elsker gaver og godteposer.

Når julemanden har været på kommer tryllekunstneren og det er jo også mig og efter 35-45 minutters trylleri med deltagelse fra børnene bliver der lavet ballondyr til alle. Det er både ballon hunde – sværd – papegøjer til alle børn ved julefesten.

En af de stor fordele for virksomheder der booker Robert Mark til både Julemand og tryllekunstner er at de ikke skal tænke på andet en at skaffe gave eller godteposer til børnene så klare Robert hele dagens forløb.
Det er nok i virkeligheden den store hemmelighed ved hvorfor Robert bliver booket af de samme virksomheder igen og igen.

Det gælder om at være i god tid når der skal bookes hvis man skal være sikker på at få den ønskede dag ellers er der virksomheder der sætter dagen efter hvornår Julemanden er ledig.

 

[wpseo_address oneline=”1″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_opening_hours=”1″]