Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Ved en børnefødselsdag er en tryllekunstner den helt optimale underholdning. Børn til en børnefødselsdag vil elske at se trylleriet ske lige for øjnene af dem. Børn i alle aldre vil elske et trylleshow til deres børnefødselsdag, og det vil også med garanti være et hit til mange andre arrangementer.

Børnefødselsdag

Til en børnefødselsdag tryller Tryllekunstner Robert Mark og involverer børnene i sit trylleshow. Ingen får derfor lov at sidde stille, alle får lov at agere medhjælpere. Trylleri til en børnefødselsdag er humoristisk trylleri, tilpasset børnenes aldre, for at give dem den størst mulige oplevelse.

Et trylleshow ved en børnefødselsdag er en oplevelse for både børn og voksne, men især de yngste vil måbe og forbløffes over tryllekunstnerens evner. Har du lyst til at overraske dit barn med et trylleshow til den næste børnefødselsdag, så har du muligheden her.

Søger du en tryllekunstner til en børnefødselsdag, så kontakt Tryllekunstner Robert Mark via kontaktinformationerne, der kan findes i bunden af denne side – og også under Kontakt.

En børnefødselsdag er det perfekte sted at hyre en tryllekunstner til at komme og lave underholdning for alle. Til en børnefødselsdag er tilskuerne hovedsagelig børn, som vil forbløffes og juble over magien. Overvejer du at hyre en tryllekunstner til en børnefødselsdag, så er dette det rigtige sted.

 • Alsidig tryllekunstner
  Søger du en alsidig tryllekunstner, så er du ligeledes kommet til det rette sted. Jeg tryller til flere forskellige arrangementer, som f.eks. barnedåb, bryllup, børnefødselsdag, familiefest, osv. Så kig videre her, hvis du søger en alsidig tryllekunstner.
 • Trylleri
  Trylleri er fantastisk underholdning for alle aldersgrupper, og trylleri vil være et sikkert hit til alle arrangementer.
 • Uanset om du leder efter trylleri til en firmafest, et bryllup eller en børnefødselsdag, så er du kommet til det helt rigtige sted –
 • med masser af trylleri for enhver alder og smag.
 • En tryllekunstner kan være nok så dygtig, men bliver hurtigt kedelig at se på, hvis der ikke bliver gjort lidt ekstra for at fastholde publikums opmærksomhed. Hvad en tryllekunstner skal sige og gøre afhænger også af målgruppen, som tryllekunstneren henvender sig til.
 • Er det f.eks. børn, der skal se en tryllekunstner, er tempo, farver, klovnenæser, ballondyr og blomster en god ide. De fleste børn elsker desuden at få lov til at være aktive i showet og hjælpe tryllekunstneren, hvorimod voksne måske er lidt mere til en tryllekunstner, der kan fascinere dem på et andet plan, og som gerne må kunne sætte lidt gang i de små grå. En tryllekunstner skal helst have masser af fantasi og selvfølgelig en lang række gode tricks i ærmet.
 • Tryllekunstner Robert Mark har evnen til at leve sig ind i rollen og kommunikere med alle typer mennesker. Han er meget nærværende, hvilket gør, at han kan optræde for stort set alle, børn som voksne, unge som gamle.

Eksempel på Tryllekunstner Robert Mark, når han tryller / laver ballondyr for børn i privat hjem. Se flere film på Tryllekunstner Robert Marks YouTube-kanal!

Tryllekunstner Robert Mark tryller altid i passende stil, når han bliver booket til en børnefødselsdag. Underholdningen bliver således tilpasset børnenes alder

Børnefødselsdag BIRTHDAY

Brug for en tryllekunstner til en børnefødselsdag?

Ring nu eller send en SMS til 22 32 19 52

– Eller ret en uforpligtende henvendelse til info@robertmark.dk