Tryllekunstner København

Ring til Tryllekunstner Robert Mark på 22 32 19 52

Prøv at starte videoen neden for, efter et stykke tid stopper den og du kan trykke på det du gerne vil se der er klip fra dengang Robert var til verdensmesterskabet i trylleri samt andre klip sjo efekt og så altsammen i samme video.

Det kan være du vil se alle 3 muligheder prø det er rent trylleri.

– Eller skriv til info@robertmark.dk

Så er du nemlig helt sikker på, at du kan få en tryllekunstner til din næste fest. Om det er for børn, voksne, firmafest, julefest eller konfirmation – Tryllekunstner Robert Mark laver trylleshow til alle festlige lejligheder.

Robert har tryllet fra barnsben af så du er sikker på et godt show der er sjovt og gennemprøvet og udviklet i gennem mange år, der arbejdes på at gøre det mere og mere sjovt og mindeværdigt hele tiden.

Hvis Tryllekunstner Robert Mark allerede er booket, så henviser han gerne til en anden tryllekunstner – også selv om det ikke er i København.

Så er du kommet ind på den rigtige side.

Der findes mange tryllekunstnere, som faktisk også er gode til at trylle.

Faktisk er det slet ikke så svært at komme i gang med at trylle!

Hvis du vil købe trylletricks, så findes der mange trylleforretninger på nettet.

Robert Tryller også uden for København Faktisk i hele Danmark

Jeg kender alle disse – og kan varmt anbefale dem.

Alle har desuden webshops, der sælger trylletricks til den spirende tryllekunstner København

tryllekunstner københavn

Tryllekunstner København

 

Tryllekunstner København

En god ide, hvis du gerne vil lære at trylle, er at starte i Magisk Cirkel. Vi mødes 2 gange pr. måned, og her hjælper Jens Bjørn de nye medlemmer med at trylle.

Der er mange muligheder når det gælder trylleri, Robert tryller for børn og voksne privat og virksomhed, så det er bare at ringe og få en snak om hvilken slags trylleri der passer til Jer.