Tryllekunst

Tryllekunst ér rigtig kunst

Abracadabra! Et ord, vi næsten alle kender, og som vi sikkert både har hørt og brugt i forbindelse med spændende oplevelser. En god tryllekunst kan næsten altid imponere med sine flotte og forunderlige tricks. Unge og voksne, børn og ældre, stort set alle holder af at se en god omgang tryllekunst. Børn og yngre mennesker elsker at se tryllekunst, der fascinerer og underholder dem, mens mange voksne og ældre også holder af at prøve at regne “tricket” bag den imponerende tryllekunst ud. Dette er ikke altid lige nemt!

En god tryllekunstner afslører selvfølgelig heller aldrig hemmelighederne bag sin tryllekunst, men alle kan selv lære at udføre rigtig fin tryllekunst. Noget af det er måske endda nemmere, end man går rundt og tror. Der findes selvfølgelig den klassiske og mest kendte tryllekunst i verden, hvor tryllekunstneren trækker kaninen op af hatten.

En tryllekunst kan dog være meget andet end bare klassisk og velkendt. Der findes flere former for tryllekunst, og man kan variere i det uendelige – helt efter personlig smag, evne og behov.

Ingen grænser for god tryllekunst

En god tryllekunst kan udføres med nærmest hvilken som helst rekvisit, f.eks. tørklæder, blomster, kort, dyr, mennesker, osv. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan gøre og bruge i udførelsen af en tryllekunst. Det kommer jo selvfølgelig også an på, hvor dygtig man er. Vil du gerne se eksempler på rigtig god tryllekunst, kan du jo f.eks. kigge nærmere på de tryllekunster, som Tryllekunstner Robert Mark udfører i hans shows, eller ved at tage et kig på et par af hans kollegers shows.

Her på siden kan man læse en masse om Tryllekunstner Robert Mark. Bl.a. kan du få at vide, hvor han normalt optræder, og hvordan man booker ham. Så har du lyst til at se tryllekunst, selv lære at udføre en tryllekunst eller to, eller evt. bruge det som festligt indslag til en fødselsdag, bryllup, konfirmation eller en barnedåb, så kan det helt sikkert anbefales at kontakte Tryllekunstner Robert Mark.

Vil du vide mere om tryllekunst? Ring Nu.

– Eller skriv til: info@robertmark.dk