Magisk Teambuilding

Team building with magic

Magic Teambuilding

Teambuilding med magi
Medarbejdere vil lære nogle trylletricks, før de skal optræde for hinanden i grupper. Udfordringen er at vise et trick på den mest underholdende måde.

Dette kan gøres med små trick, hvis der ikke er det helt store budget, eller kan man bruge trylleæsker med Jeres påtrykte firmalogo. Trylleæsken får deltagerne til at tage en erindring om en sjov dag på jobbet med hjem.
Deltagerne lærer at arbejde sammen og tænke anderledes. Det sker samtidig med, at der bliver grinet meget, og alle får et indblik i en verden af magi og det samarbejde, der skal til, når man er flere, der skal præsentere noget sammen.

Bemærk: Teambuilding er prissat efter indhold og omfang med udgangspunkt i 2 x 45 minutters sessioner.

Book Robert og lær færdigheder og teknikker, der huskes og bruges i mange år – ganske enkelt fordi det er uforglemmeligt.

Gennem en høj grad af engagement genereres værktøjer, der kan bruges til øjeblikkelig handling. Det medfører langsigtede, bæredygtige resultater.

Der lægges vægt på humor, kreativitet og kommunikationsfærdigheder

Det vigtigt at have gode kollegaer, som vi er glade for, teambuilding styrker gennem samarbejde og kommunikationen samarbejdet.
Det er med til at give arbejdsglæde

Ved at hive et par timer ud af kalenderen og dedikere dem til teambuilding for jeres afdeling for i en oplevelse og lære at optræde for hindanden samtidigt med at i bliver indført i den magiske verden hvor alt kan lade sig gøre.
Når i skal samarbejde om at lave en trylle forestilling skabe i et tættere sammenhold og styrke relationerne i jeres team.
Teambuilding er en fantastisk måde at skabe unikke og spændende oplevelser sammen
Oplevelser, som I vil huske resten af livet.

Teambuilding