Børneunderholdning

Robert Mark – børneunderholdning til alle typer fester

Det er altid sjovt at få en børneunderholdning med en tryllekunstner, og det gælder især for børnene. Der noget helt særligt ved de fester, hvor man i mange år taler om, at “…Nååh ja, det var dengang, vi så ham tryllekunstneren.”

Ofte levere Robert Børneunderholdning til børnehaver, SFO og skoler med sjov trylleri og Ballondyr.
Det er desuden blevet meget almindeligt at få en tryllekunstner til festen – der er nemlig underholdningsgaranti.
Det gælder dog om at vælge en, der har erfaring med at trylle for børn. Det sjove er desuden, at det faktisk er lettere at trylle for 100 børn end det er for 7 børn.
Grunden til, at det er lettere at trylle, jo flere der er, er på grund af den stemning, tryllekunstneren er med til at skabe.
Tryllekunstner Robert Tryller dog uanset, om der er 7 eller 500.

En god tryllekunstner sælger ikke tid – men oplevelser for livet!

Ring 22 32 19 52 for at tale med Tryllekunstner Robert Mark
– Eller skriv til info@robertmark.dk

Børneunderholdning – ikke bare en hobby

Der er rigtig mange, der har svært ved at forstå, at det koster fra Kr. 4000.- og opefter at få en tryllekunstner til en børnefødselsdag. Men… Hvis en professionel tryllekunstner skal kunne holde bil, betale brændstof, husleje osv., er der nødt til at komme penge i kassen.

Der ligger mange års øvelse og kurser bag, når en god tryllekunstner optræder. Hvis man gerne vil have en tryllekunstner, der samtidig er meget billig, løber man også den risiko, der er ved at få én, der ikke har så meget erfaring. Det er meget ærgerligt at få ødelagt en fest, der ikke kan laves om, og som måske også har kostet mange penge dette gælder både når det er Børneunderholdning og når det er familie underholdning.

Der er altid mulighed for, at der kan laves ballondyr til de små ved festen.

Børneunderholdning At afholde en børnefødselsdag er en tradition, der bringer forældre og børn sammen om et fælles projekt. Mange husker stadig deres egne og venners børnefødselsdage. Især, hvis der har været en tryllekunstner. Der er nemlig bare noget ganske særligt over en børnefødselsdag, når der er en tryllekunstner til stede.

Vil du vide mere om Magic of Sales?