Sjov underholdning med Tryllekunstner

Sjov underholdning med Tryllekunstner Robert Mark

Når der skal bestilles Sjov underholdning til festen så ring 22321952

Tryllekunstner få magi for børn og voksne til underholdning og fest

Robert tryller for både børn og voksne

Ring eller SMS på 22 32 19 52
Sjov underholdning for alle

Eller send en uforpligtende forespørgsel til info@robertmark.dk

Robert Mark  til VM i trylleri 2012 i kategorien ‘Comedy Magic’:

Comedy Magic: A magic stage act of which the main purpose is to make people laugh. It can be based on any one of the aforementioned categories, provided the emphasis is laid on the magic nature of the performance.

En god tryllekunstner skal også gerne kunne mere end bare at lave flotte tricks.

Det er vigtigt, at man som tryllekunstner også formår at underholde, fange og fastholde sit publikum.

Robert Mark tryller altid i passende stil, og det gør han både til barnedåb, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, firmafester, salgsmøder, messer og meget mere.

Se Tryllekunstner Robert Mark trylle på messe (maj 2012) – filmet og lagt på YouTube af en af messedeltagerne:

De firmaer og institutioner, som jeg tryllede for i december 2010, har fået deres firmalogo indsat i illustrationen herunder.

Tryllekunstner Robert Mark i aktion

Foroven er et fint eksempel på, når Tryllekunstner Robert Mark tryller / laver ballondyr for børn til en børnefødselsdag i private hjem. Se flere film på: https://www.youtube.com/user/robertmbjakobsen

Trylleri for voksne? Se denne film på YouTube!

Der var en gang, da man kunne lære at trylle via et eksemplar af Anders And & Co.

Lær at trylle

Det er sjovt, lærerigt og underholdende for børn at lære at trylle. I dag er det nok nemmest at lære at trylle gennem Trylleskolen på nettet.

Der har Tryllekunstner Peter Jakobsen samlet en masse dygtige tryllekunstnere, som faktisk lærer dig om magiens hemmeligheder.

Derudover kan man melde sig ind i Magisk Cirkel Danmark eller en af de andre trylleforeninger, der findes rundt om i landet.

Dér mødes tryllekunstnere i alle aldre og udveksler hemmeligheder og lærer at trylle. Derudover inviteres der, fra tid til anden, til seminar, hvor prominente stjerner fra udlandet ofte figurerer.

Det er som oftest meget lærerigt. Det er dog som oftest på engelsk, så det er vigtigt, at du forstår engelsk, før du møder op til sådan et arrangement.

Jeg tager personligt til seminarer / kurser i udlandet 2-3 gange om året for at se, hvad de internationale trylleforhandlere har at tilbyde. På den måde holder jeg mig også opdateret indenfor feltet.

Trylle Kongresser og mesterskaber

De største og mest ‘magiske’ oplevelser, jeg har haft, må dog være, da jeg har deltaget i VM i trylleri, der afholdes af FISM (Federation Internationale des Sociétés Magiques).

Verdensmesterskaberne afholdes hvert 3. år, og jeg har været med, siden de blev afholdt i Den Haag i Holland i 2003. Derefter var jeg med i Stockholm i 2006, og i 2009 var turen så kommet til Beijing i Kina – det var intet mindre end en kæmpe oplevelse.

I 2012 var turen så kommet til Blackpool i England. Blackpool har desuden verdens største magikerkongres – Blackpool Magic Convention, der afholdes af Blackpool Magician’s Club. Jeg har ikke tal på alle de gange, jeg har været i Blackpool, men det er efterhånden blevet til mange visitter.

Der er 2 kæmpe haller og en hel balkon fyldt op med trylle forhandlere.

Det største problem ved at være på tryllekongres er, at man simpelthen køber så mange trick med hjem, og som virker så fantastiske, når man lige har set dem på et seminar, men som man desværre ikke får brugt, når man kommer hjem.

Jeg har faktisk et par bagerposer liggende i mit skab med trick, jeg endnu ikke har åbnet, men som jeg bare måtte eje. Jeg tror, det er noget med, at man bare VIL eje hemmeligheden, og så får man desværre bare aldrig tid til at se på det.

Noget af det fantastiske ved at være på kongresser, ud over kammeratskabet med de andre tryllekunstnere, er de fantastiske gallashows. Gallashowet inkluderer underholdning med nogle af verdens bedste tryllekunstnere og andet topunderholdning, bl.a. fra Las Vegas.

Når man har tryllet som professionel siden 1996, er man jo helt sikkert blevet miljøskadet og tænker tit på, hvordan man kunne opfinde en ny tryllekunst. Der er nemlig en hel industri i at sælge trylletrick til både professionelle og hobby tryllekunstnere.

Der er nemlig rigtig mange, der kun har trylleri som hobby og ikke som et erhverv, og de kan faktisk også være rigtig dygtige til at trylle og lave Sjov underholdning.

Der findes også dem, der blander dans, jonglering og sang ind i deres optræden. De er rigtigt dygtige til det, og det er jo lidt uretfærdigt for en professionel som mig, som hverken kan synge eller danse.

Til gengæld satser jeg på, at det skal være sjovt for hele familien.

Det sikrer jeg ved at kommunikere i 2 lag – et til de voksne og et til børn – således, at alle bliver underholdt. Og hvis man kan inddrage børnene i selve showet, sker der altid noget uventet.

Derudover er det altid populært at lave ballondyr til børnene. Det mest populære ballondyr er dog slet ikke et ballondyr, det er et ballonsværd. Det er utroligt, at selv pigerne vil have sværd. Pigerne vil desuden også meget gerne have ballonblomster og -papegøjer.

Trylleri er en sund hobby

Trylleri er en sund hobby for børn, da de skal lære noget nyt, samt præsentere det for andre. Det er en utrolig god øvelse, som de kan bruge i skolen og senere hen i deres arbejdsliv.

Der findes et hav af tryllekunstnere, der tilbyder at optræde til forskellige arrangementer med Sjov underholdning.

Hvordan vælger man så den rigtige tryllekunstner?

Når udvalget nu er så stort? Selvfølgelig skal man først tjekke, at den tryllekunstner, man har kig på, tilbyder at optræde til det arrangement, man nu står med.

Dernæst kan man se referencer liste, der har benyttet sig af denne tryllekunstner.

Tryllekunstnere kan være nok så dygtige, men bliver hurtigt kedelige at se på, hvis der ikke bliver gjort lidt ekstra for at fastholde publikums opmærksomhed.

Hvad en tryllekunstner skal sige og gøre afhænger også af målgruppen, som tryllekunstneren henvender sig til.
Er det f.eks. børn, der skal se en tryllekunstner, er tempo, farver, klovnenæser, ballondyr og blomster en god ide.

De fleste børn elsker også at få lov til at være med og hjælpe tryllekunstneren

Sjov underholdning med Tryllekunstner

Skal helst have masser af fantasi – og selvfølgelig en lang række gode tricks i ærmet. Tryllekunstner Robert Mark har evnen til at leve sig ind i rollen og kommunikere med alle typer mennesker.

Han er meget nærværende, hvilket gør, at han kan optræde for stort set alle, børn som voksne, unge som gamle med Sjov underholdning.

Jeg fik en kommentar der var meget sjov, “kan man have en tryllekunstner til en voksen fødselsdag”

Det har vi da aldrig tænkt på før kan du ikke dele visitkort ud, jeg er sikker på der er mange i selskabet der gerne vil booke dig til deres voksen fødselsdag.

Dette var i et selskab hvor gennemsnitsalderen var ca 65 år.

Det er faktisk meget normalt at få en tryllekunstner til festen til 60 års fødselsdag såvel som 65, 70, 75 års fødselsdag.

Trylleri til sølvbryllup og guldbryllup

Der er også tit nogen der bestiller mig som tryllekunster til sølvbryllup og til trylleri til guldbryllup.

Det er især blevet polulært at få en tryllekunstner til sin konfirmations fest, konfirmationer er på ganske få dage om året.

Derfor gælder om at være i god tid når man skal have underholdning til konfirmation.

Derfor gælder det om at ringe 22321952 så snart i kender dagen. Det kan være meget svært at få lokaler til konfirmationen så der er det også en god ide at være i god tid.

Skal du bruge Sjov underholdning med Tryllekunstner, der taler engelsk, er Robert den rigtige at vælge.

Én ting er dog sikker – Tryllekunstner Robert Mark henviser gerne til andre tryllekunstnere

Hvis tryllekunstneren skal kunne tale et bestemt sprog ud over Engels som Robert selv mestre henviser ham gerne til andre dygtige.

Robert underholder unge som gamle Showet bliver altid tilpasset publikum således at alle føler sig underholdt.

Hvis du skal bruge en fra Holland, så er det Goochelaar Magic Steve du skal anvende.
Eller skal han kunne tale tysk? Så tjek her: Zauberer Jan
Jeg kender også en tryllekunstner i Schweiz: ZaubererMagic Dean

Book Tryllekunstner Robert Mark, ved at ringe på

eller skriv på info@robertmark.dk