Børne underholdning med Robert Mark

Børne underholdning med en tryllekunstner er en helt særlig oplevelse.
I går var der en af børnene, der fortalte mig følgende: “Jeg elsker dig, du er den bedste tryllekunstner, jeg har set indtil nu (8 år)!”

DEN varmede, det kan jeg godt fortælle jer!

Men lidt senere på aftenen ringede telefonen, men der blev lagt på. Jeg ringer så tilbage, selvfølgelig, og får fat i en storesøster, der så fortæller mig, at det var hendes lillebror, der havde ringet. Drengen havde ringet på det nummer, der var på det visitkort, han havde fået til en børnefødselsdag tidligere på dagen. Men den lille dreng var åbenbart ikke helt klar over, hvad han ville sige, når han nu talte med tryllekunstneren.

Derfor elsker jeg mit job som tryllekunstner! Alle de ægte reaktioner og sjove kommentarer, som børn kan komme med. De gør det til en fantastisk oplevelse at trylle til en børnefødselsdag.

Børnene lever sig helt ind i den magiske verden og leger med på, at der er mere mellem himmel og jord, end man umiddelbart kan se og forstå. De tror fuldt og fast på, at en tryllekunstners forestilling er ægte. Selv om de voksne nok ved, eller tænker, at et eller andet andet også eksisterer, kan et trylleshow til en børnefødselsdag – fra tid til anden – også være med til at rive de voksne med, som gør, at de lader sig forføre ind i den magiens verden.

Børnefødselsdag med tryllekunstner

Forkæl dit barn, book børne underholdning
Med Robert Mark til en børnefødselsdag

Ring til 22 32 19 52, så får du – og dit barn – en uforglemmelig børnefødselsdag

– Eller skriv til info@robertmark.dk

Der er ingen grund til at være nervøs for at får 30 børn hjem hvis du har bestilt børne underholdning fra Robert er du sikker på at alle børn har haft en sjov oplevelse.