Ja, når man hedder Robert Mark, og er dansk tryllekunstner. Hans magisk øl-show, blev præsenteret for 3000 trylle kolleger fra hele verden.
Anledningen var verdensmesterskaberne i trylleri, 2012 i Blackpool. ”Det er løbet mange øl gennem maven siden” Ja faktisk har han tabt 15 Kg efter han ikke træner i at drikke øl flere gange om ugen.

At skulle optræde foran så mange kolleger, var meget nervepirrende og jeg var bare glad for at jeg ikke fik den røde lampe som 3 andre fik det i kategorien comedy magic det år.

VM i trylleri har eksisteret siden 1948 og afholdes hvert tredje år.I 2009 i Beijing, blev den danske tryllekunstner Henning Nielsen, alias Cheffmagic, blev nummer tre i kategorien Comedy Magic.

Show med masser af øl og magi er der ikke meget salg i showet varer kun 8 minutter, MEN tager en time at stille op så Robert Mark optræder mest med sit normale Show der er på 35-45 minutter.

Robert har tryllet siden han var dreng.
Lige siden Robert Mark som 13-årig mødte tryllekunstneren og nuværende direktør i Cirkus Baldoni, Rene Mønster, har han levet og åndet for trylleri. ”Rene introducerede mig for trylleuniverset og Magisk Cirkel, der er Danmarks største trylleforening.

Robert Mark Tryller i dag 60% med børneshow og 40% med voksen show. I sit voksen show leverer Robert Mark et hylende sjovt bugtalershow, hvor hovedpersonen får en maske på og fungerer som bugtalerdukke, og har ingen indflydelse på ordene der kommer ud af munden.

Det giver anledning til mange sjove situationer, når der både danses og laves Karate. Ud over at trylle holder Robert Mark foredrag om Harry Houdini og Magiens Historie. Du kommer med på en fantastisk rejse hvor du under foredraget får indblik i den hemmelige verden som tryllekunster.

Harry Houdini er uden tvivl den mest berømte tryllekunstner og udbryderkonge nogensinde hans fantastiske liv og magiens historie er tryllebinder både voksne og børn. Robert tryller undervejs og viser nogle af sine fantastiske tricks.

Robert Besøgte den nyåbnede House of Houdini i Budapest for nylige for at få inspiration til sit foredrag

Relevant information

Se film her:
https://vimeo.com/107020191