Tryllekunstner Robert Mark imponerede de mange samlede børn, og voksne, med sit trylleshow i anledning af Byvangskolens 40-års fødselsdag. Foto: Lars Skov

Slangerup: Onsdag rundede Byvangskolen 40 år, og det markerede 320 elever samt lærere og pædagoger i skolens tumlesal, hvor fødselsdagen blev fejret på behørig vis med anekdoter fra året, hvor skolen så dagens lys, fødselsdagssang og ikke mindst magi af en helt særlig gæst, skolen havde inviteret i dagens anledning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Byvangskolen havde nemlig hyret en vaskeægte magiker til at underholde de mange børn og voksne, der var indbudt til fest.

Tryllekunstner Robert Mark fik ved flere lejligheder brede smil frem på børnenes læber, og flere voksne i salen kunne da heller ikke undsige sig at more sig kosteligt.

Før der kunne trylles på scenen, var det dog skoleleder Lise Wenzel Andersen, der indtog scenen og bød alle velkommen og begyndte dagen med at pakke en fødselsdagsgave op, som tre piger tidligere på dagen havde afleveret på skolens kontor.

I gaven var en medalje med et 1-tal på, og gaven symboliserede fint skolens selvopfattelse, forklarede Lise Wenzel Andersen.

– På Byvangskolen synes vi nemlig selv, at vi er verdens bedste skole, sagde hun, inden hun fortalte en lind strøm af anekdoter for de tilhørende børn, der reagerede med en vis vantro.

Fra SN.dk

Leder du efter god underholdning til en festlig lejlighed eller særlige begivenhed, du er ved at planlægge?

Så er du kommet til den rigtige hjemmeside tryllekunstner Robert Mark er professionelle tryllekunstner gennem mere end 16 år.

Det at være fuldtids professionelt Tryllekunstner er en drenge drøm der er gået i opfyldelse.

Tryllekunstner Robert Mark tilbyder forestillinger til alle typer af arrangementer, herunder, men ikke begrænset til børnefødselsdage, voksen komedie trylleshows, firmaarrangementer, messer og festivaler, uddannelsesmæssige shows for skoler og biblioteker. Tema trylleshows i feriesæsonen samt closeup magi ved middagsarrangementer.

Robert præsenterer høj energi shows for alle aldre. Hans forestillinger vil forbløffe og underholde med en rutsje bane tur af komedie og magi, med latter garanti.

Underholdning af børnene kan kombineres med diverse aktiviteter blandt andet ballondyr. Børnene bliver underholdt med et sjovt trylleshow der er ikke sang- og dansenumre. Ekstra jubel vakte dog et nummer med tørklæde ud af bukserne. Hans optrædenede havde omdannet 350 børn til et klappende og grinende publikum.