Tryllekunstnere fra de skandinaviske lande mødes i år til Nordisk Magi Kongres i Charlottehaven i København 21. – 23. marts. Magisk Cirkel Danmark er vært ved dette møde og har hentet et felt af de bedste internationale tryllekunstnere til at undervise de nordiske magikere. Magisk Cirkel benytter denne enestående lejlighed til at inviterer publikum indenfor til to fortryllende begivenheder – en helt speciel forestilling med Luke Jermay fredag 21. marts og et internationalt, magisk gallashow inklusiv en lækker middag lørdag 22. marts.
Er du til det mystiske og uforklarlige, der nærmer sig det overnaturlige?, så skal du opleve Luke Jermay 21. marts. Luke har gennem tre år haft sit eget super show i Las Vegas. Han er simpelthen grænseoverskridende og fantastisk. Selv garvede tryllekunstnere bliver kørt rundt i manegen, når Luke ruller sig ud – og det kan du opleve her i København.
Den 22. marts har tryllekunstnerne sammensat deres eget gallashow. Du får en lækker tre retters middag og kommer i selskab med Europas bedste kvindelige tryllekunstner, Malin Nilsson, fra Sverige, der er aftenens vært. Du kan møde Richard Forget, der blev årets tryllekunstner i Canada. Rosen Roy fra Malaysia med sin prisvindende akt. Nick Einhorn fra England, der snød Pen og Teller. I den helt mystiske afdeling kan du opleve Roy Zaltsmann fra Israel. Og endelig kommer Danmarks bedste bugtaler: Sine. Der er lagt op til magiske finesser og underholdning med gode grin.
Denne aften har en pause, hvor nogle af de absolut skrappeste tryllekunstnere optræder i hjørnerne og giver prøver på close up magi, der foregår helt tæt på publikum. De internationale kunstnere De internationale kunstnere du oplever i kongressens gallashow, har Magisk Cirkel hentet til Danmark for at kunne præsentere de mest overraskende og underholdende dele fra den magiske verden. Det er ikke film, men du kan opleve tricks som du kun troede var muligt i filmens uvirkelige verden.
Magisk Cirkel vil med dette internationale gallashow gerne vise, at tryllekunst er en helt fantastisk kunstart. Nyd overraskelsen, forbløffelsen og tag udfordringen og overgiv dig til underholdningen. Det sker kun denne ene aften, at vi har samlet så stærkt et felt af tryllekunstnere på scenen – og også ved bordet som du sidder ved. Kan du tåle at få din logiske sans udfordret, kan du lide et godt grin og vil du opleve magiens verden, så kan du få billetter til en forestilling med Luke Jermay den 21 marts, eller Magisk Cirkels Gallashow med en lækker tre retters middag hvor du møder Europas bedste kvindelige tryllekunstner, Malin Nilsson, Richard Forget fra Canada og mange flere. Relevant information