Søger du underholdning til fest
eller børn er du kommet til det rette sted hen.

Ring 22 32 19 52 og få et uforpligtende tilbud.

Robert Mark laver trylleri for personer i alle aldre. Hvad enten det er til de helt små, eller til firmaarrangementer, er Trylle Robert det helt rigtige valg.

Han har arbejdet med trylleri og tryllekunst i 15 år,

Og er med i gruppen som de bedste folk til at trylle i Danmark. Gennem de 15 år, han Robert altid lagt vægt på at give den komplette oplevelse.
Også af hensyn til ham selv. Hvis folk ikke er tilfredse, går de andre steder hen i fremtiden.
Hans fokus på netop dette område er også en af grundene til at han er nået så langt som han er.
Et dårligt show = ingen gider have ham ud i fremtiden.

Det at kunne trylle er ikke det eneste vigtige element, når der laves et show.

Det handler i høj grad om at give tilskuerne noget for pengene, så de får lyst til at se mere af hvad Robert kan. Dette er også et helt centralt element i Trylle Roberts show.
Han fastholder tilskuernes interesse og opmærksomhed med sin tryllekunst, så det aldrig bliver kedeligt at have ham som underholdning til fest. Det er ikke uden grund han kaldt Trylle Robert.

Sidste gang jeg så et af hans show, var i forbindelse med en børnefødselsdag.
Efter showet så jeg hvor stor glæde det havde bragt børnene. En af drengene på 6 år, kom løbende ind i stuen med en tryllestav og råbte ”Tryl, Tryl, Tryl, nu er i alle sammen blevet forvandlet til sten!” En anden af drengene stod stadigvæk måbende og sagde ”Jeg forstår stadigvæk ikke hvordan han lavede den tryllekunst” Det er sjovt at se hvor meget glæde man kan få for så lidt det er det rene tryl.

Vi voksne kan jo godt huske, hvor sjovt det var at tage i cirkus, da man var lille med mor og far. Så selv om Robert ikke har et telt, lever han fortsat de bedste tryllekunstner som var det et cirkus du var på besøg i.

Sidder du nu og tænker at de han optræder for kun er til børn, tager du helt fejl. Robert optræder i høj grad også for den ældre aldersgruppe. Dertil ændre han sit show, så det passer til det publikum han optræder for.
Som nævnt tidligere går Robert meget op i at leverer en oplevelse til publikum.
Der er ikke mange som gider se på en, der kører i det samme tonefald gennem et helt trylle show, og kun laver kort tricks, bare for at de kommer til at handle lidt om trylleri.

Når det gælder trylleri Voksne er mere kritiske end børn, når det komme til de fleste områder i livet.

Dette gælder også trylleri og tryllekunst.

Derfor fokuserer Robert sit trylleri meget på at sælge oplevelsen som helhed i hans shows.

Så står man i en situation hvor man ikke ved hvilken en form for underholdning til fest, eller hvilken tryllekunstner man skal vælge, kan Robert Mark helt sikkert anbefales.

Både for de store og de små. Der er ingen tvivl om at man får Tryllekunst for pengene, og ikke bliver skuffet.